Je tak nějak obecně známo, že rýmička je počítána za smrtelnou nemoc mužů, zatímco o ženách se v souvislosti s ní příliš nehovoří. Nevím, na kom všem byl výzkum prováděn, ovšem dnes je mi zcela jasné, že u žen jako jsem já, je rýma vysoce života ohrožující. 
Tak například: 

1) Vysoce zavádějící nálož na zadnici ročního syna přestává být pro matku s rýmou problémem (neboť ji jednoduše necítí), avšak o to větší problém způsobuje na pokožce dítěte a celkovém ovzduší domova...


2) Rýma kuchařky ohrožuje zdraví stravníků, pokud vás babička obdaruje vejcemi na lečo, které mezi sebou ukrývají nečekané záprtky a vy je bezostyšně do toho leča "prdnete".


3) A co víc! - Rýma způsobuje požár!!! To když necítíte, že se tuk na pánvi škvaří tak, až nakonec chytne. Zatímco kuchařka si v klidu dokrajuje tu cibulku, co do pánve chystá dát... no, a pak - pokud nějak včas a vhodně nezasáhnete, může být všechno v čudu. U nás to naštěstí skončilo jen vypálenými olympijskými kruhy na korkové podlaze od poskakující hasící se pánvičky.

Tyto kuchyňské kruhy nechť jsou věčným mementem poukazujícím na to, jak může být rýmička u žen (nejen) života ohrožující nemocí.